Juniorski reprezentativci BiH završili pripreme

Pripremali se u Trening centru

Juniorski reprezentativci BiH završili pripreme

Juniorska reprezentacije BiH završila je danas trodnevne pripreme u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Članovi stručnog štaba bili su zadovoljni s onim što su vidjeli. 

„Imajući u vidu period u kojem smo se okupili, te da igrači nisu u takmičarskoj formi, možemo biti zadovoljni onim što smo vidjeli. Momci su se maksimalno trudili. Zahvalio bih se Savezu što nam je omogućen ovaj kamp koji je veoma koristan za naše mlade fudbalere“, rekao je trener asistent u juniorskoj reprezentaciji Saša Krupljanin.

Zadovoljstvo zbog poziva u reprezentaciju nije krio Ivan Bondža, koji je istakao da je to nagrada za sav trud. 

„Drago mi je što sam dobio poziv selektora koji je stigao kao nagrada za sav trud ove sezone. Nastupao sam i za pionirsku i kadetsku reprezentaciju, sretan sam što sam pozvan i u juniorsku“, izjavio je Ivan Bondža.

Sanjin Lelić smatra da ova selekcija ima kvalitet.

 „Poslije dužeg vremena ponovo smo se okupili. Predivan je osjećaj ponovo se sresti sa drugarima iz reprezentacije. Trudili smo se ova tri dana. Sigurni smo u sebe i mislim da ova ekipa može mnogo toga da uradi.“

Sutra u Trening kampu počinju pripreme „U-17“ reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.