Jurčević pogodio za pobjedu Novog Travnika nad Rudarom

Prijateljska utakmica

Jurčević pogodio za pobjedu Novog Travnika nad Rudarom

S. Mlaćo

Nogometaši Novog Travnika danas su u mjestu Dolac na Lašvi sa minimalnih 1:0 savladali ekipu kakanjskog Rudara. 

U veoma zanimljivom i interesantnom susretu vidjeli smo prilika na obje strane, ali se na pauzu otišlo pri rezultatu 0:0.

U drugom poluvremenu viđen je jedan pogodak, a on je djelo Kristijana Jurčevića koji je pred sami kraj susreta iz slobodnog udarca donio pobjedu svom timu.

Generalku pred novu sezonu Prve lige Federacije nogometaši Novog Travnika imat će u nedjelju u Vitezu protiv FK Vitez.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Novi Travnik – FK Rudar Kakanj 1:0 (0:0) Stadion: Dolac na Lašvi. Glavni sudija: Jasmin Varupa. Pomoćnici: Igor Puzović i Admir Malkoč.

NK Novi Travnik: Kovač, Jusić, Jaganjac, Jurčević, Hafizović, Mehić, Tabaković, Mamuša, Seferović Grebenar, Šehić. FK Rudar Kakanj: Hinović, Čizmić, Sarvan, Alić, Gafurović, Topalović, Kovač, Kulović, Vila, Aničić Hrustanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi