Jurčević: Uskoro sam opet na terenu

Operacija prošla uspješno

Jurčević: Uskoro sam opet na terenu

Jedan od najperspektivnijih nogometaša Viteza Dragan Jurčević prije nekoliko dana je u Mostaru uspješno operisao trbušni zid.

Jurčevic je u prošloj sezoni za svoju ekipu odigrao jedanaest utakmica od kojih je tri puta bio starter.

"Operacija je dobro prošla i očekujem da za tri sedmice pocnem trenirati. Povrijedio sam se prije dva mjeseca, te mi je doktor tada savjetovao da prekinem sa treninzima pa nakon nekog vremena ponovo krenem. Međutim, ponovo sam imao bolove i morao sam na operaciju" izjavio je Dragan Jurcevic za SportSport.ba

"Također se želim zahvaliti doktoru Trničiću i svima koji su sve vrijeme uz mene" dodao je Jurčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jurčević ima ugovor sa Vitezom na jos godinu dana, te bi ove sezone mogao pokazati mnogo više u odnosu na prošlu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.