Jusufbegović: Zna se ko je odgovoran kada ne ide

Nakon napuštanja GOŠK-a

Jusufbegović: Zna se ko je odgovoran kada ne ide

M. Maksimović

Nedim Jusufbegović od jučer nije trener GOŠK-a iz Gabele. 

Bivši trener Igmana, Olimpica, Veleža i Zvijezde odlučio je podinijeti ostavku na ovu funkciju nakon neshvatljivog poraza Gabeljana od Sloge iz Siminog Hana. Gosti su s igračem manje uspjeli s 1:2 doći do 3:2 i pobijediti na Podavali.

“Težak poraz koji boli. Onakve se utakmice ne smiju gubiti. Nema se tu šta dodati, zna se ko je odgovoran“, rekao je Jusufbegović.

GOŠK će u narednim danima imenovati nasljednika Nedima Jusufbegovića. Gabeljani su u prvim kolima Prve lige osvojili premalo bodova uzimajući u obzir da su sve mečeve igrali dosta dobro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi