Kečalović: Nismo iskoristili šanse, problem nam je dati gol

Trener Jedinstva nakon remija

Kečalović: Nismo iskoristili šanse, problem nam je dati gol

E. Škorić

Jedinstvo je u današnjoj utakmici 7. kola Prve lige FBiH na stadionu Pod borićima ugostilo momčad Goražda, a susret je okončan podjelom bodova (0:0). 

 Nakon utakmice prisutnim novinarima obratili su se treneri obje ekipe, Ahmet Kečalović i Nihad Nalbantić.

"Najveći problem nam je dati gol, jer imali smo pet izglednih šansi koje nismo iskoristili. Što se tiče Goražda, radi se o dobroj ekipi koja je odlično danas stajala na terenu. Mi smo se suprotstavili koliko smo mogli, igrači su dali zadnji atom snage i da smo dali gol, na kraju bi i dobili ovu utakmicu", kazao je Kečalović, prvi strateg bihaćkog kluba.

Nalbantić smatra da je rezultat 0:0 najrealniji ishod današnjeg susreta.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

„Mi smo u Bihać došli da napravimo neki rezultat i ostvarili smo taj cilj. Teren je bio vrlo težak i za jednu i za drugu ekipu, iskazivao je mnogo snage i trčanja i neka bolja igra se nije mogla očekivati po ovakvom terenu. Gol Jedinstva pokušavali smo ugroziti iz polukontri i kontri, međutim, nismo iskoristili to i mislim da je ovo najrealniji rezultat utakmice“, riječi su Nalbantića.

U narednom kolu Jedinstvo gostuje Igmanu iz Konjica, dok Goražde na svom terenu dočekuje Bratstvo.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.