Kladionice nude ogroman koeficijent na BiH
Foto: EPA

Jesu li pretjerale?

Kladionice nude ogroman koeficijent na BiH

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u petak (7.10.) igrati svoj drugi meč u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Nakon što je prva prepreka u vidu Estonije apsolvirana bez ikakvih problema (5:0), našoj selekciji predstoji najozbiljniji ispit u ovom ciklusu. Makar tako na papiru izgleda gostovanje Belgiji, prvom favoritu naše grupe H.

Ako ćemo se voditi kladionicama, našoj reprezentaciji šanse za trijumf u Briselu nisu baš velike. Štaviše, male su, jer koeficijent na pobjedu BiH nad Belgijom varira od 6,50 do 8,00. Na Belgiju se nudi koeficijent nešto veći od 1,40, dok se remi vrednuje kvotom od 4,20 do 4,70.

Oni koji smatraju da naša reprezentacija neće doživjeti poraz u Briselu mogu se kladiti na 'dvoznak', koji bi mogao gotovo utrostručiti ulog. Koeficijent varira od 2,50 do 2,90.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nadajmo se da ćemo nakon završetka utakmice ustanoviti da je naša reprezentacija bila potcijenjena u ovom duelu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi