Kladionice odredile koeficijente za sarajevski derbi

Bordo tim u blagoj ulozi favorita

Kladionice odredile koeficijente za sarajevski derbi

U nedjelju se igra najveći derbi bh. fudbala u kojem će, po 109. put u prvenstvu, snage odmjeriti Sarajevo i Željezničar.

To će biti jedna od najzanimljivijih utakmica i za kladioničare, koji su danas saznali koeficijente koji se nude za ovaj meč.

Sarajevo je u ulozi blagog favorita ponajviše zbog prednosti domaćeg terena, pa koeficijent na pobjedu bordo tima iznosi od 2,20 do 2,30 u zavisnosti od kladionice. Pobjeda Željezničara se vrednuje koeficijentom od 2,90 do 3,25, dok je koeficijent na neriješen ishod 2,90.

Utakmica Sarajeva i Željezničara se igra u okviru 12. kola Premijer lige a na rasporedu je 16. oktobra od 15 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti