Trener bordo tima

Kodro: Rekli su mi da je bio čist penal

Fudbaleri Sarajeva pobjedom su okončali polusezonu u Premijer ligi BiH. Na Tušnju su slavili sa 2:0. 

“Utakmica je bila nezgodna u prvom dijelu. Sloboda je imala svoje šanse, a mi smo nešto bolje zaigrali u nastavku. Međutim, nisam zadovoljan odnosnom prema igri u pojedinim dijelovima utakmice”, kazao je Meho Kodro, trener Sarajeva.

Na upit novinara Kodro je prokomentarisao i sporni detalj iz 70. minuta. 

“Sa pozicije na kojoj sam bio ne mogu reći da li je bio ili nije dosuđeni penal. Prijatelji koji su utakmicu gledali na televiziji rekli su mi da je bio čist penal”, rekao je Kodro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.