Kurić poslao otvoreno pismo Šiljku

Povodom novonastale situacije

Kurić poslao otvoreno pismo Šiljku

E. Škorić

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić poslaoje otvoreno pismo direktoru Željezničara Mirsadu Šiljku.

Nakon novonastale situacije i problema s ulaznicama, zbog čega gostujući navijači sutra neće doći na Grbavicu, Kurić je poslao otvoreno pismo Šiljku.

Bez izmjena vam u cjelosti prenosimo saopštenje za javnost:

Poštovani,

Prije svega dozvolite da Vam još jednom čestitam otvaranje istočne tribine stadiona Grbavica, čija obnova je od velikog značaja, kako za FK Željezničar, tako i za sve domaće i gostujuće navijače i ljubitelje fudbala u našem Kantonu.

Zbog svega vjerujem da su svi navijači i zaljubljenici čuvenog sarajevskog derbija radovali subotnjem susretu na Grbavici, a gdje su problemi u organizaciji dolaska gostujućih navijača, nažalost, u sjenu bacili ono istinski važno za sve fudbalere i navijače.

Iskreno se nadam da ćete učiniti sve da se organizacioni i tehnički problemi do najavljene utakmice riješe u obostranu korist oba tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Srdačni pozdrav!

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi