Kusturica: Dani komedije u Bijeljini su prošli

Predsjednik Sarajeva o ponudi za Duljevića

Kusturica: Dani komedije u Bijeljini su prošli

Edmir Škorić

Edis Kusturica, predsjednik FK Sarajevo, komentarisao je ponudu Željezničara za Harisa Duljevića. 

Kao što vjerovatno već znate, Željezničar je danas poslao ponudu na adresu Sarajeva za Duljevića. Plavi su ponudili 400.000 eura, na Koševu to smatraju bezobraznom provokacijom.

"Imao bih dosta komentara, ali ukratko ću odgovoriti. Mislim da su dani komedije u Bijeljini završeni. Ostaje im da se kandiduju za druge dane humora i satire u Pljevljima", rekao je Kusturica za SportSport.ba, pa je dodao:

"Ukoliko je ozbiljna ponuda, onda su zaboravili da upišu broj jedan ispred cifre koju su poslali. Osim toga, neka podmire obaveze prema Poreskoj upravi i neka vrate milione koje duguju državi. Bilo bi jako humano i pomoglo bi svima. Baš kao što je FK Sarajevo vratio dva miliona KM državi u proteklim godinama".

"Ne, nikakva provokacija, samo želimo igrača kao što je Duljević", ranije nam je rekao direktor Željezničara Mirsad Šiljak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li je sve ovo provokacija, sami procijenite...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi