Kvesić: Bilo je kontakta s Dnjiprom, sve je moguće

Fudbaler Željezničara za SportSport.ba

Kvesić: Bilo je kontakta s Dnjiprom, sve je moguće

Željezničar će u zimskom prijelaznom roku najvjerovatnije ostati bez Josipa Kvesića koji bi karijeru mogao nastaviti u Ukrajini.

Interes za 24-godišnjim lijevom bekom Željezničara pokazao je Dnjipro, koji u Kvesiću vidi odličnu zamjenu za Ivana Strinića koji je otišao u Napoli.

Kvesić je u izjavi za SportSport.ba potvrdio da je ukrajinski tim već imao kontakte s njegovim zastupnikom.

"Godi mi zanimanje Dnjipra, ali ne volim o tome mnogo pričati dok ne bude gotovo. Koliko znam, oni su već razgovarali sa mojim zastupnikom i ubrzo bi trebalo biti poznato više informacija", kazao nam je Kvesić, koji se dotakao i interesa splitskog Hajduka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da je Željezničar odbio ponudu Hajduka, jer oni nisu bili spremni izdvojiti neku cifru. Prijelazni rok još uvijek traje, sve je moguće", zaključio je Kvesić.

Inače, Dnjipro je već nekoliko godina među najboljim klubova u Ukrajini, a trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.