Lokmer: Vjerovao sam u svoje momke i kod 3:1

Trener MNK Centar za SportSport.ba

Lokmer: Vjerovao sam u svoje momke i kod 3:1

S. Mlaćo

U derbi susretu 2. kola Lige za prvaka u futsalu sinoć su u Mostaru snage odmjerili Mostar Staklorad i MNK Centar, a Sarajlije su nakon preokreta slavile sa 4:3. 

Mostarci su imali vodstvo od 3:1 i činilo se da je pitanje pobjednika riješeno. Međutim, sjajna partija našeg šampiona u nastavku igre za vrijednu pobjedu.

"Ja sam zadovoljan prije svega igrom i zalaganjem. Vjerovao sam u ekipu, vjerovao da smo na dobrom putu, jer se dobro radi, a puno smo radili na tom psihičkom rasterećenju. Ekipa je bila fizički i psihički pripremljena, a golove smo primili iz naših grešaka. I kod rezultata 3:1, ja sam vjerovao u nas i to sam rekao momcima na poluvremenu", kazao je za SportSport.ba trener MNK Centar Sarajevo Josip Lokmer. 

Atmosfera u Mostaru je bila veoma vruća, čak se dogodio i napad na sudije od strane domaćeg trenera, a Lokmer ističe koji su razlozi toga.

"Mi nismo imali nikakve probleme, ali mislim da su Mostarci imali preveliku želju. Ipak, mi smo tri godine zaredom prvaci te imamo jako puno ovakvih utakmica", dodao je Lokmer, i sam nekada sjajni bosanskohercegovački hakler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi