Majdančić "juri" Džaferovića

Lista strijelaca Druge lige FBiH grupa Sjever

Majdančić "juri" Džaferovića

A. Beganović

Napadač Zvijezde iz Gradačca s privremenim radom u Bosni iz Mionice, Hamdija Džaferović, i nakon 6. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Sjever nalazi se na čelu liste strijelaca.

Bosna je u 6. kolu savladala Rudar iz Bukinja sa 3:1, a iako nije postigao pogodak, Džaferović je i dalje najbolji topnik Druge lige FBiH grupa Sjever. U dosadašnjem dijelu šampiona postigao je osam golova.

Džaferovića sa šest golova slijedi fudbaler Sloge iz Siminog Hana, dok je treći na listi strijelaca Alen Gušo iz Dizdaruše.

Lista strijelaca Druge lige FBiH grupa Sjever:

8

Džaferović Hamdija (FK BOSNA (M))

6

Majdančić Nedžad (FK SLOGA (S.H))

5

Gušo Alen (FK ''DIZDARUŠA'')

4

Mešić Selmir (FK SLOGA (T))

Šako Alen (NK MLADOST (M))

Žerić Siniša (NK ''Odžak 102'' Odžak)

3

Joldić Admir (FK RADNIK)

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Mujkić Anel (NK MLADOST (M))

Mujkić Dino (FK PRILUK)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.