Neki novi vjetrovi na Grbavici

Manijaci igrače nagradili tortom, uprava priredila bakljadu

Fudbaleri Željezničara održali su posljednji trening pred 105. gradski derbi sa Sarajevom.

Zanimljiva scena na terenu glavnog terena desila se po završetku treninga. Naime, pripadnici Manijaka su svojim fudbalerima poželjeli puno sreće u sutrašnjem meču s gradskim rivalom koji se igra na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović - Hase”.

I dok su oni ppravili zajedničku fotografiju sa fudbalerima voljenog kluba, na zapadnoj tribini na kojoj su bili smješteni isključivo članovi Uprave FK Željezničar planulo je nekoliko baklji.

Na Grbavici očito pušu neki novi vjetrovi, pa su članovi Uprave i navijači odlučili nakratko zamijeniti uloge.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti