Marković: Najvažnije je izdržati početni pritisak

Fudbaler Širokog Brijega

Marković: Najvažnije je izdržati početni pritisak

M. Maksimović

Široki Brijeg je spreman za revanš polufinala Kupa BiH na Grbavici protiv Željezničara. U prvom susretu koji je minimalnim rezultatom pripao Širokobriježanima zapaženu rolu igrao je Stipo Marković. Lijevi bek

Širokog ima velika očekivanja od sutrašnje utakmice, iako je svjestan da će na Grbavici biti teško kao i uvijek.

“Željezničar je favorit, a mi znamo da nas čeka vruća atmosefra i ambiciozan protivnik. Bit će teško, ali smatram da imamo kvalitet da prođemo u finale. Atmosfera na treninzima je odlična, dobro se radi, a očekivanja velika. Ovo je ipak utakmica sezone za nas. Ona nam je sve i odredit će nam dalju sudbinu”, rekao je Marković.

Zna i koji je ključ uspjeha u Dolini ćupova.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Uvjeren sam da će Željezničar od početka krenuti furiozno, a moja želja je da se tokom prvih 20 minuta odbranimo. Ukoliko u tomu uspijemo, onda sam uvjeren da prolazimo u finale”, dodao je.

U timu Gorana Sablića ovog puta neće biti Mateja Sivrića koji je u Kupu igrao za Zrinjski, dok Dino Ćorić ipak neće igrati iako se činilo da oporavak ide željenim tokom.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi