Mašić: Svi koji dođu će moći uživati u čarima futsala

Predsjednik FC Salines

Mašić: Svi koji dođu će moći uživati u čarima futsala

E. Dindić

U 9. kolu Premijer Futsal lige u Tuzli se sastaju domaća ekipa Salinesa i gosti iz Buturović Polja ekipa MNK Sofić.  

Bit će to utakmica koja će vjerovatno odlučiti u konačnici ekipu koja će  se plasirati u Ligu za prvaka. 

Tim povodom kontaktirali smo Emira Mašića, predsjednika FC Salines Tuzla, koji je za portal SportSport.ba najavio utakmicu. 

"Prvo zahvaljujem vam se što se interesujete za futsal, jer promocija  je danas sve u svijetu, pa i za futsal u Bosni i Hercegovini koji je na jako niskim granama. Što se utakmice sa Sofićem tiče oni su jako nezgodna ekipa i bore se zajedno sa nama za Ligu za Prvaka. Pozitivna vijest je sigurno što nam se vraća Denis Isanović, jedan od  važnijih igrača koji je bio povrijeđen od 3.kola  te kapiten Semir Salamović koji je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona. Veliki minus će sigurno biti izostanak Mehmeda Ramića jednog od najboljih igrača lige koji je dobio crveni karton u Mostaru. Armin Imšić je povrijeđen odavno, dok Edin Muratović važan kontačić u našoj igri je također pod znakom pitanja jer ima problema sa skočnim zglobom. Jedno je sigurno, svi koju budu prisustvovali sutrašnjem susretu će gledati zanimljivu i napetu utakmicu i moći uživati u čarima futsala. Pozivam sve gledaoce da kao i do sada ispune malu dvoranu i budu naš vjetar u leđa jer podrška sa tribina sigurno će nam biti potrebna".

Utakmica između Salinesa i Sofića igra se u subotu sa početkom u 15:00h u maloj dvorani SKPC Mejdana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi