Bh. veznjak tužan i razočaran

Medunjanin: Penal nije postojao

E. Škorić

Haris Medunjanin jedan je od rijetkih stao pred novinare u Dublinu.

"Morali smo biti efikasniji kod kuće jer smo znali da će ovdje biti teško. Irci su krenuli agresivno, bilo nam je teško. Osim toga, taj penal nije postojao, ali šta je tu je. Morali smo ići dalje. Imali smo dobru šansu, ali nismo ostvarili cilj", rekao je Medunjanin, dodavši:

"To je to. Irci su pobijedili, mi smo izgubili, ali to je fudbal. Ovaj put smo izgubili. Igrali smo 4-3-3, po dogovoru iz svlačionice. Mislim da smo imali dobre faze u utakmici, dobro smo čuvali loptu. U drugom dijelu smo krenuli ofanzivno, samo smo čekali da damo gol, a onda oni postignu drugi gol".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.