Metalleghe u prodaju pustio članske iskaznice

Metalleghe u prodaju pustio članske iskaznice

S. Mlaćo

Novi član Premijer lige naše zemlje NK Metalleghe BSI iz Jajca pustio je u prodaju članske iskaznice za jesenju polusezonu 2016/17.

"Kupovinom članske iskaznice ostvarujete pravo prisustva na svim domaćim prvenstvenim utakmicama koje NK Metalleghe BSI igra u jesenjoj polusezoni 2016/2017. Vrijednost članske iskaznice iznosi 25 KM i iste se mogu kupiti u prostorijama Kluba (Bosanska bb) u Jajcu, te u Travniku - Ventura Travel agencija (Žitarnica)", saopćili iz iz ovog kluba.


U subotu će Jajčani nakon pobjede na gostovanju kod Čelika (3:1) na travničkoj Piroti ugostiti Krupu sa Vrbasa, a susret se igra sa početkom u 17:30 sati.


Karta za ovaj meč iznosi 5 KM, a iz Metalleghea  se nadaju dobroj podršci svojih navijača sa tribina Pirote. Obezbjeđen je i organizovan odlazak iz Jajca na subotnju utakmicu, a cijena povratne karte iznosi 10 KM. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi