Mladi fudbaler FK Sarajevo

Mihojević: Trudit ćemo se da odigramo što bolju utakmicu

Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Marko Mihojević u prvom kolu nastavka BH Telecom Premijer lige debitovao je u seniorskoj konkurenciji u dresu Sarajeva.

Debi nije mogao proteći bolje za mladog stopera kluba sa Koševa na koga je spao veliki teret da u ekipi zamijenio bivšeg kapitena Amera Dupovca. Sarajevo je upisalo pobjedu i to bez primljenog gola.

"Debitovao sam za prvi tim i naravno da je bilo malo treme. Ipak odigrali smo dobru utakmicu po teško terenu i ono što je najvažnije je da smo uspjeli pobijediti", istakao je mladi Mihojević, te se osvrnuo na predstojeći duel sa Borcem u okviru prve četvrtfinalne utakmice Kupa BiH:

"Trudit ćemo se da odigramo što bolju utakmicu, vidjet ćemo šta će biti na kraju, ali tu je i revanš susret u Banja Luci".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sarajevo u svega nekoliko dana igra tri utakmice sa istim protivnikom, a o tome da li je to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost Mihojević kaže:

"Imamo veliki broj igrača, mislim da na to ne treba biti otežavajuća okolnost".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.