Milošević: Zadovoljan sam igrom svojih igrača, ali i remijem

Šef struke Radnika poslije remija sa Krupom

Milošević: Zadovoljan sam igrom svojih igrača, ali i remijem

D. Vejo

Ekipa Radnika iz Bijeljina uspjela da u 3. kolu Lige za prvaka prvenstva BiH odnese bod iz Banja Luke, a gdje je remizirala sa domaćom Krupom (1:1).

Šef struke gostiju Nebojša Milošević ističe da je zadovoljan urađenim danas u Banjaluci.

"Znali smo da Krupa ima želju da osvoji sva tri boda, tako su se i postavili na terenu. Očekivali smo tu vrstu pritiska na. Prvih 20 minuta domaćin je prijetio po našoj lijevoj strani. To smo uspjeli da neutrališemo nakon određenog vremena. U drugom poluvremenu, dobro smo počeli. Međutim, desio se taj neobični detalj kada je naš golman Hodžić kojem ovim putem čestitam na debiju, napravio loš potez. Ali on od nas ima maksimalnu podršku, jer je u godinama koje mora što prije da preboli, jer pritisak je veliki trenutno. Ali i pored svega, zadovoljan sam igrom svojih fudbalera. Prije meča rekli smo da ćemo učiniti sve da stignemo do tri boda, ali nećemo biti nezadovoljni ako osvojimo i jedan. Zadovoljni smo uprkos remiju", izjavio je Milošević.

U 3. kolu Lige za prvaka, Radnika će na svom terenu u Bijeljini dočekati ekipu Slobode iz Tuzle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi