Mlada reprezentacija na Lihtenštajn bez Kobiljara

Zaradio povredu

Mlada reprezentacija na Lihtenštajn bez Kobiljara

S. Mlaćo

Rijad Kobiljar, član mostarskog Zrinjskog neće biti na raspolaganju selektoru naše mlade reprezentaciju Vinku Marinovića za sutrašnji meč kvalifikacija protiv Lihtenštajna.

Naime, ovaj 20-godišnjak zaradio je povredu tetive iza koljena i lože, te neće nastupati u sutrašnjem meču koji se igra u Trening centru NS/FS u Zenici. 

Kobiljar je zimskom prelaznom roku napustio Olimpik, te pojačao redove Plemića, a i pored povrede ostat će uz svoje kolege te ih bodriti na sutrašnjem meču koji počinje od 15 sati.

Mladi ofanzivac je do sada upisao upisao jedan zvanični nastup za našu mladu reprezentaciju, te je jedan od igrača na koje će selekor Marinović moči računati i u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi