Mladi reprezentativci u Vogošći odradili trening

Dobra atmosfera

Mladi reprezentativci u Vogošći odradili trening

A. Beganović

Mladi reprezentativci BiH koji su se okupili juče u Vogošći, jutros su na stadionu „Hakija Mršo“ odradili prvi trening, piše službena stranica Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

„Sretan sam što sam tu. Na raspolaganju smo novom stručnom štabu i drago nam je što smo ponovo na jednom reprezentativnom okupljanju. Atmosfera je odlična i jedva čekamo da počnu mečevi. Nastavićemo da se držimo svi zajedno i da se što bolje uigramo za kvalifikacione utakmice“, rekao je Armin Hodžić, mladi napadač zagrebačkog Dinama, dok je Damir Sadiković istakao:

"Počeli smo pripreme za utakmice sa SAD-om i Turskom. Siguran sam da će navijači u Tuzli i Kaknju doći u velikom broju da nas podrže kako bismo ostvarili pobjede. Bez obzira što je riječ o prijateljskim susretima bitno nam je da se što bolje pokažemo, a pobjede bi nam sigurno podigle samopouzdanje za predstojeće kvalifikacije.“

Izabranici Darka Nestorovića će danas u Vogošći odraditi još jedan trening koji je zatvoren za javnost, a sutra ujutro kreću za Tuzlu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti