Mujkić: Znamo šta nas čeka u Živinicama

Nogometaš Bratstva pred Slaven

Mujkić: Znamo šta nas čeka u Živinicama

S. Mlaćo

Nogometaši Bratstva sutra će u okviru 10. kola Prve lige FBiH gostovati kod kantonalnog rivala ekipe Slavena iz Živinica. 

"Teška je i turbulentna sedmica iza nas. Nakon poraza u Sarajevu u utakmicu protiv Slavena ulazimo pod imperativom pozitivnog rezultata. Neće biti lahko, ekipa Slavena je ušla u dobru formu tako da ćemo morati dati maksimum da izvučemo pozitivan rezultat. Teren jeste u lošem stanju ali to ne treba da nam bude alibi jer mi veći dio priprema i treninga radimo na istom takvom, tako da znamo šta nas čeka u Živinicama", rekao je Jasmin Mujkić.

Osim borbe za tri boda na terenu će se naći i dva najbolja strijelca lige, Jasmin Mujkić i Mirnes Salihović.

"Za mene je najbitnije i uvijek sam, kao i što mnogi znaju podređen ekipi i rezultatu a golovi će doći sami od sebe. Rezultat je najbitniji i klub pa tek onda svi mi", dodao je najbolji strijelac naše ekipe Mujkić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Susret se igra sutra sa početkom od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi