Musa: Prolazak će se rješavati na Grbavici

Šef struke Širokog Brijega nakon žrijeba parova Kupa BiH

Musa: Prolazak će se rješavati na Grbavici

Nogometni klub Široki Brijeg u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine u derbiju će odmjeriti snage sa sarajevskim Željezničarom. 

Dvije ekipe već su odmjerile snage u prvenstvu, a susret je na Grbavici završen podjelom bodova. Prvi duel na rasporedu je prvog oktobra na Pecari, dok će se revanš igrati 22. oktobra na stadionu Grbavica. Slaven Musa, šef struke Širokog, ističe kako ne može biti zadovoljan žrijebom.

"Sigurno je da nismo zadovoljni što smo izvukli Željezničar u ranoj fazi takmičenja. Međutim sigurno je da ni oni nisu zadovoljni. Mi sada već tradicionalno igramo utakmice u Kupu Bosne i Hercegovine i jako se dobro poznajemo. Svakako da nije dobro ni to što nam ova utakmica dolazi tri dana nakon utakmice sa Sarajevom," kaže Musa i dodaje: 

"Šanse su 50-50 posto, ali ja vjerujem u prolaz. Mislim da domaćinstvo neće odlučiti pobjednika. Mi možemo ostvariti dobar rezultat i na Grbavici kako god utakmica završila na Pecari. Prolaz u naredni krug takmičenja rješavat će se na Grbavici," rekao je Musa. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti