"Neka prvo plate vodu, pa onda traže Duljevića"

Generalni direktor Sarajeva o ponudi Željezničara

"Neka prvo plate vodu, pa onda traže Duljevića"

Dino Selimović je u razgovoru za SportSport.ba prokomentarisao ponudu Željezničara za Harisa Duljevića. 

Najtrofejniji bosanskohercegovački klub je izrazio veliku želju da u zimskom prijelaznom roku u svoje redove dovede i Harisa Duljevića i na adresu kluba iz Titove 38/b je stigla zvanična ponuda u visini od 400.000 eura. 

Generalni direktor FK Sarajevo i nije oduševljen. 

"Željezničar kada plati vodu, dug prema državi u vidu poreza i kada uveže staž uposlenicima, onda neka pošalje ponudu za Duljevića. Žao mi je što se Željezničar spustio na ovakav nivo da nas provocira, ali očito time želi otvoriti novu eru odnosa između dva gradska kluba", kazao nam je Dino Selimović. 

Vrijedi podsjetiti da je trener Miodrag Ješić ranije izjavio da neće pustiti Harisa Duljevića ukoliko ponuda bude manja od dva miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi