Nermin Bećirović i braća Latić pojačali Kupres

Pojačanja za nastavak sezone

Nermin Bećirović i braća Latić pojačali Kupres

S. Mlaćo

Tek 15. mjesto nakon prvog dijela sezone u Drugoj ligi Federacije grupa Jug nikako ne može zadovoljiti čelnike HNK Kupres koji čine sve da ojačaju igrački kadar i izbore opstanak u ovom rangu takmičenja.

Kuprešani imaju 14 osvojenih bodova, ali i timovi ispred nisu u ništa boljoj situaciji pa je sve veoma otvoreno. Ovaj klub do sada je doveo tri pojačanja,  a navodno sprema se još nekoliko novih imena.

Nove akvizicije za sada su braća Harun i Alen Latić, te dojučerašnji vezista Iskre 23-godišnji Nermin Bećirović. Bećirović je osim Iskre nosio je i dres Čapljine te će sigurno biti veliko pojačanje timu sa Kupresa u borbi za opstanak.

"Želimo dobrodošlicu našim novim igračima i nadamo se da će svojim iskustvom uveliko pomoći klubu da izađe iz rezultatske krize. Kupres sada ima respektabilnu momčad za nastavak sezone i nadamo se da će za naše dečke doći bolji dani", poručili iz HNK Kupres. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi