"Nisam imao redovna primanja, uslovi su kao iz 19. stoljeća"

Bivši trener Radničkog Irfan Džindo

"Nisam imao redovna primanja, uslovi su kao iz 19. stoljeća"

Irfan Džindo od danas više nije na klupi ekipe Radničkog.

Džindo se odlučio da napusti ovog federalnog prvoligaša nakon poraza od Goška na domaćem terenu, a za portal SportSport.ba rekao je da su uslovi u klubu bili kao da je 19. stoljeće.

"Nemamo uprave, nemamo ništa, niko ne stoji iza nas. Pušteni smo sami sebi. Jučer su momci fenomenalno igrali. Klub je nezaštićen, ja sam radio sa djecom. Oni sjajno obavljuju svoj posao i nemam im šta prigovoriti. Ja sam trener koji ima ime iza sebe. Nisam imao redovna primanja, nisam mogao izdržati više takve uslove. To su uslovi kao da je 19. stoljeće. Mi smo imali katastrofalan stadion, najgori u Prvoj ligi. Ne znam kako su iz Saveza uopšte dozvoljavali da tu igramo. Dao sam sve od sebe, onoliko koliko sam mogao. Zahvalio bih se igračima, oni su divni momci", rekao je Džindo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi