Novi predsjednik NK Krivaja Almir Kadrić

Promjene na čelu kluba iz Zavidovića

Novi predsjednik NK Krivaja Almir Kadrić

D. Kurbegović

Nogometni klub Krivaja iz Zavidovića ima bogatu i dugu tradiciju, ovaj klub je iznjedrio mnoge poznate nogometaše u našoj zemlji.

Ovaj klub već nekoliko sezona se takmiči u Drugoj ligi "Centar", gdje su nakon prvog dijela prvenstva zauzeli deveto mjesto sa 19 osvojenih bodova. Cilj kluba je sigurno opstanak u ligi, a to će svakako biti uspjeh zbog visine ulaganja u ekipu, te finansijskom konstrukcijom kluba.

Ipak za Krivaju bi u narednom periodu trebali stići malo bolji dani, naime u prostorijama kluba iz Zavidovića održana je Skupština kluba kojom je predsjedavao Ibrahim Šabić. Na period u narednih godinu dana, za novog predsjednika kluba izabran je Almir Kadrić, a narednih dana bi se trebao i konstruisati novi Upravni odbor. 

Dosadašnji predsjednik kluba Nusret Imamović podnio je ostavku na mjesto prvog čovjeka kluba prije nekoliko mjeseci.

U Zavidovićima se nadaju da će u narednom periodu s novim ljudima u klubu krenuti i ljepši trenuci i bolja situacija vezana za nogomet u ovoj sredini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.