Objavljeni dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Zrinjski

Nagradna igra

Objavljeni dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Zrinjski

E. Škorić

U saradnji s Fudbalskim klubom Sarajevo, danas je na našem portalu objavljena nagradna igra.

Nagradno pitanje je glasilo: Ko je postigao gol u prošlom derbiju na Grbavici za Sarajevo? Odgovor je: Mersudin Ahmetović.

Dobitnici ulaznica za derbi Sarajevo - Zrinjski, koji se igra u nedjelju od 19:45 sati na Koševu, su: Edin Tabak, Nihad Dučić, Arnel Đedović i Sead Tabaković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ulaznice se mogu podići uz priloženi osobni dokument (lična karta, vozačka dozvola, pasoš) u Fan shopu bordu kluba u Titovoj sutra (subota) od 10 do 16 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi