Određene sudije za posljednje kolo Premijer lige BiH

NSBiH odredio sudije

Određene sudije za posljednje kolo Premijer lige BiH

M. Šljivak

NS Bosne i Hercegovine odredio je sudije za posljednje kolo Premijer lige BiH.

Veoma interesantna završnica nas čeka u borbi za naslov prvaka, ali i borbi za opstanak, gdje se nekoliko timova bore za sjaj i spas.

NSBiH je odredio sudije koje će dijeliti pravdu u posljednjem kolu Premijer lige, a svakako najviše pažnje izazivaju utakmice u kojima ćemo dobiti novog prvaka BiH.

Meč u Mostaru u kojem će Zrinjski eventualnom pobjedom nad Slobodom doći do naslova prvaka sudiće Irfan Peljto iz Sarajeva. Pomoćnici su mu Goran Dujak i Sreten Udovičić, a četvrti sudija je Haris Kaljanac. Dodatne sudije na ovom meču su Tomislav Čuić i Adis Mulahasanović.

Željezničar će na Grbavici ugostiti Radnik i čekaće kiks Zrinjskog. Glavni sudija ovog meča biće Elvis Mujić, dok će treći meč Lige za prvaka između Krupe i Sarajeva suditi Ilija Živković iz Orašja.

Liga za opstanak također donosi mnogo uzbuđenja. Još tri tima se bore za goli život, a u najtežoj situaciji je Metalleghe.

Njima treba pobjeda protiv Mladosti u Doboj Kaknju, a za ovaj meč je delegiran sudija Dragan Petrović iz Banja Luke.

Meč između otpisanog Olimpica i Viteza sudiće Ermin Sivac iz Zenice, dok je Admir Šehović iz Sarajeva glavni sudija meča Široki Brijeg - Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmice Lige za opstanak se igraju u subotu, a Lige za prvaka u nedjelju.

grad meč sudija
Mostar Zrinjski - Sloboda Irfan Peljto (Sarajevo)
Sarajevo Željezničar - Radnik Elvis Mujić (Banovići)
Krupa na Vrbasu Krupa - Sarajevo Ilija Živković (Orašje)
Sarajevo Olimpic - Vitez Ermin Sivac (Zenica)
Doboj Kakanj Mladost - Metalleghe Dragan Petrović (Banja Luka)
Široki Brijeg Široki - Čelik Admir Šehović (Sarajevo)

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi