Određene sudije za revanš utakmice Kupa BiH

Šest sudija u Kaknju i na Grbavici

Određene sudije za revanš utakmice Kupa BiH

S. Mlaćo

Nakon susreta 4. kola BH Telecom Premijer lige naše zemlje za prvaka i opstanak, već u srijedu su igraju revanš susreti polufinala Kupa naše zemlje. 

Snage će odmjeriti Mladost DK. i Sarajevo, te Željezničar i Široki Brijeg. Očekuje se dva veoma kvalitetna i neizvjesna  meča, a Mladost i Sarajevo u prvom meču su remizirali 1:1.

Ovaj meč igra se u Doboju kod Kaknja sa početkom u 16:30 sati, a pravdu će dijeliti šest sudija. Glavni je Elvis Mujić iz Banovića, a njegovi pomoćnici su Arnel Novalić iz Doboja, te Fikret Bačić iz Lukavca. Prvi dodatni pomoćni sudija je Antoni Bandić iz Gruda, a drugi Tomislav Čuić iz Tomislavgrada. Četvrti sudija je Goran Paradžik iz Ljubuškog, a delegat Haris Idrizović iz Konjica. Ulogu kontrolora suđenja obavljat će Aleksandar Ristić iz Modriče.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Meč na Grbavici  u kojem Široki Brijeg brani prednost od 1:0 igra se sa početkom u 18 sati, a i na ovom susretu pravdu će dijeliti šest sudija. Glavni je Zoran Grbić iz Prijdora, sa svojim pomoćnicima Damirom Lazićem iz Brčkog i Radislavom Kačavendom iz Gradiške. Četvrti sudija je Dragan Petrović iz Banja Luke, a dodatni su Vladimir Bjelica i Zoran Soknić, oba iz Istočnog Sarajeva. Delegat je Lazar Martinović iz Čapljine, a posmatrač suđenja Blaž Živković iz Orašja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi