Okupila se kadetska reprezentacija BiH

Memorijalni turnir Josip Katalinski

Okupila se kadetska reprezentacija BiH

O. Lekić

Juče se u hotelu „Park“ u Vogošći okupila „U-17“ reprezentacija BiH koja će od 3. do 6. aprila u Sarajevu nastupati na memorijalnom turniru „Josip Katalinski Škija“.

„Ovaj turnir će nam poslužiti i za selektiranje nove generacije kadeta koja će za šest mjeseci igrati u kvalifikacijama za EP. Sa velikim zadovoljstvom nastupamo na turniru koji nosi ime jedne istinske fudbalske veličine, te imamo obavezu da pružimo svoj maksimum. A jasniju sliku o ekipi imaćemo nakon turnira“, rekao je selektor Sakib Malkočević.

Turnir počinje sutra kada će se na stadionu „Asim Ferhatović Hase“ sastati BiH-Makedonija (11 sati), dok će na stadionu „Otoka“ biti odigran susret SAD-Crna Gora (16 sati).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.