Okupila se mlada reprezentacija BiH

Na spisku tri debitanta

Okupila se mlada reprezentacija BiH

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se večeras u hotelu „Park“ Vogošći kako bi počeli pripreme za utakmice sa Norveškom i Švicarskom. 

Selektor Darko Nestorović na raspolaganju ima sve igrače osim Armina Ćerimagića iz redova poljskog Gornika koji je povrijedio zadnju ložu.

"Žao mi je što nećemo moći da računamo na Ćerimagića jer je igrao u dobroj formi i bitan je igrač za ovu reprezentaciju, ali koga nema bez njega se mora. Ostali igrači su zdravi, raspoloženi i spremni obaveze koje su pred njima. Pred nama su jake i važne utakmice i daćemo zadnji atom snage da napravimo dobar rezultat", kazao je Nestorović za stranicu N/FSBiH. 

Nestorović za svoj spisak odlučio uvrstiti i tri debitanta.

„Moramo polako podmlađivati reprezentaciju. Tu su sada Ćorović, Grahovac i Lončar koji su svojim igrama zaslužili ovaj poziv. Smatram da će se dobro uklopiti u ovu ekipu", dodao je selektor naše mlade reprezentacije. 

Izabranici Darka Nestorovića će prvi trening odraditi sutra u 16.00 sati na stadionu „Hakija Mršo“ u Vogošći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi