Omerović: Teško nam je svima, niko ništa ne zna

Sloboda poražena od Radnika

Omerović: Teško nam je svima, niko ništa ne zna

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode poraženi su danas na Tušnju od Radnika sa 1:0 u okviru 10. kola Premijer lige BiH.

Kriza tuzlanske ekipe nakon velikih promjena unutar kluba nastavila se i danas porazom od Radnika. Nakon meča trener Slobode, Nedim Omerović, kazao je da ne mogu biti zadovoljni rezultatom, te da je njegov tim zaslužio barem jedan bod.

"Sigurno da ne možemo biti zadovoljni, zaslužili smo barem jedan bod, ali očito da je ova kompletna situacija utjecala i na igrače. Nismo zadovolji, vidjet ćemo šta ćemo dalje. Proteklih dana je veoma turbulentno kod nas, ali smo radili i pripremali utakmici. Ne mogu reći sada ništa konkretno, treba ohladiti glave i moramo stati igrača. Trebamo razgovarati i napraviti ambijent kako igrači ne bi imali pritisak kao sada. Vjerujte sada je to teško, definitivno niko ništa ne zna", rekao je Omerović, te dodao:

"Radnik je jedna čvrsta i dobra ekipa koja igra sigurno. Imali su tu šansu iz prekida kada smo primili gol. Sačuvali su prednost i želim im u narednom periodu sve najbolje. Imaju trenera koji zna šta želi i to je najvažnije".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Hvala na čestitkama. Igrači su junaci ove igre, pokazali su pravo lice i ponosan sam na njih. Klub je uz igrača, a igrači daju maksimum za klub i to je presudilo. Četitam Slobodi na dobroj igri, ja im od srca želim sve najbolje jer ovom regionu je potrebna čvrsta Sloboda. Očekujem da oni vrlo brzo prevaziđu svoje probleme", rekao je trener Radnika, Nebojša Milošević.


Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti