Papac i Tulić potpisali ugovor sa NSBiH

Novi skauti reprezentativnih selekcija

Papac i Tulić potpisali ugovor sa NSBiH

Danas je u prostorijama Saveza u Sarajevu zvanično potpisan ugovor sa skautima reprezentativnih selekcija BiH, Branimirom Tulićem i Sašom Papcem.

Generalni sekretar Jasmin Baković i tehnički direktor Denijal Pirić razgovarali su sa Tulićem i Papcem koji su izrazili zadovoljstvo povodom novog aganžmana.

"Lijepo je vratiti se ponovo i biti dio svega ovoga, nakon što sam proveo nekih devet godina u različitim ulogama u Savezu. Skauting  je odgovoran posao. Očekuje nas dosta obaveza, ali ćemo se truditi da zadatke koji se postave pred nas izvršimo na najbolji mogući način", kazao je Tulić, a svoj komentar nakon potpisa ugovora dao je i Papac. 

"Ovo je novi posao za mene. Ulazim u svijet nogometa sa jednog drugog aspekta u odnosu na ono što sam do sada radio. Zahvalio bih se svima koji su prepoznali u meni potencijal za ovaj posao. Nadam se da ću svojim iskustvom i radom dati doprinos što boljim rezultatima reprezentacije u budućnosti", riječi su bivšeg reprezentativca BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.