Trener u stručnom štabu Zmajeva

Perić: Albanija je vrijedna maksimalnog respekta

A. Beganović

Nakon pobjede nad slabašnim Gibraltarom (5:0), naša reprezentacija već sutra će u prijateljskom duelu odmjeriti snage sa Albanijom.

Svjesni su u našoj selekciji da Albanija nije nimalo bezazlen rival, pa se sve misli igrača i stručnog štaba okrenute ka tom susretu.

"Mi uvijek igramo na rezultat i uvijek maksimalno uđemo u svaku utakmicu. To je ono što smo htjeli da ostvarimo od prvog dana i da uživamo u svakom trenutku igre. Što se tiče utakmice sutra, izvest ćemo po meni najbolji sastav, a probat ćemo i da vidimo neke momke koji do sada nisu igrali", kazao je trener u stručnom štabu naše reprezentacije Dragan Perić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Reprezentaciju Albanije naš stručni štab dobro poznaje.

"To je jedna kvalitetna reprezntacija i vrijedna maksimalnog respekta, te smo sada gledali analizu utakmice protiv Italije (0:2). To po meni nije mjerodavan rezulat, a sada idemo na analizu utakmice sa igračima, kako bi što bolje i kvalitetnije ušli u ovaj meč i nadam se ostvarili pozitivan rezultat", dodao je Perić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti