Pjanić: Belgija je naš najbolji rival

E. Čaušević

Bh. reprezentacija sutra u Briselu igra meč kvalifikacija protiv Belgije, a danas je naš tim održao press konferenciju na kojoj se, između ostalih, obratio i Miralem Pjanić.

"Belgija je najbolji naš suparnik, borit ćemo se i pokušati ćemo osvojiti što više bodova, zadnji susret bili smo u negativnom nizu, imali smo teži period, sutra moramo igrati pametno i imamo šanse da pobijedimo", rekao je

Pjanić.

Domaće novinare zanimalo je da li se čuo sa Radjom Nainggolanom koji je njegov dobar prijatelj.

"Čuo sam se s njim par puta, neće igrati sutra i žao mi je zbog toga. Dobar mi je drug, dosta im znači i možda je bolje što on neće igrati. Imaju puno individualaca, ali tu bih istakao Edena Hazarda koji je njihov najbolji igrač. Samo se kolektivno možemo izboriti i siguran sam da ćemo se boriti i pokušati ćemo uraditi nešto veliko", dodao je bh. reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Možemo da ih pobijedimo. Imaju dosta povrijeđenih igrača i možda je to dobro za nas", zaključio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi