Pomoćni trener NK Travnik psovao majku glavnom sudiji

Odstranjen u 91. minuta meča na Piroti

Pomoćni trener NK Travnik psovao majku glavnom sudiji

O. Lekić

Nogometaši Travnika remijem protiv Slavena iz Živinica  (0:0), otvorili su novu sezonu Prve lige Federacije BiH.

 Veziri su bili blagi favoriti u ovom meču, ali i pored par lijepih prilika nisu uspjeli zatresti mrežu gostiju.

Glavni sudija  ovog meča Marin Pavlović (Ljubuški) dodijelio je pet žutih kartona, dva Travniku, te tri gostima iz Živinica. Viđen je i jedan crveni karton koji je zaradio pomoćni trener NK Travnik Nihad Ribić.

U zvaničnom izvještaju delegata ovog susreta Mensuda Drljevića iz Goražda navedeno je zbog čega je Ribić odstranjen sa klupe u 91. minuta.

"U 91. minuti utakmice sa klupe domaće ekipe odstranjen pomoćni trener Ribić Nihad zbog psovanja majke glavnom sudiji utakmice".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sigurno je da Ribić neće sjediti na klupi svog tima u narednom kolu kada na Pirotu dolazi Bosna iz Visokog, a vjerovatno ga očekuje i kazna Disciplinske komisije NS FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi