Prijedorčani startali s pripremama, veliki broj novih igrača

Rudar počeo s pripremama

Prijedorčani startali s pripremama, veliki broj novih igrača

E. Škorić

Nogometaši Rudar Prijedora počeli su s pripremama za drugi dio sezone.

Trener Zlatko Jelisavac obavio je prozivku na Gradskom stadionu u Prijedoru. 

Na prozivci Rudara odazvalo se 26 igrača: golmani Dalibor Kozić i Nemanja Petrović, igrači: Aleksandar Jovičić, Nemanja Pekija, Nebojša Šodić, Nemanja Marić, Vladan Anđić, Nebojša Pejić, Zoran Milutinović, Stefan Gavranović, Saša Pušac, Nebojša Mrkić, Siniša Radoja, Dejan Kojić, Rastko Rokvić, Damir Jakupović, Petar Kunić, Ljuban Antonić, Ognjen Jaćimović, Miloš Stević, te juniori: Mirnes Muhić, Ervin Ćatić, Predrag Lajić, Ognjen Davidović, Marko Kovačević, kao i Čedomir Ćulum.

Prvi dio priprema igrači Rudara odradit će trenirajući kod kuće, a u drugoj fazi će otputovati u Makarskoj. Posljednji dio priprema obavit će u Prijedoru.

Novi igrači u Rudaru su: Ljuban Antonić (Sloboda, Novi Grad), Vladan Anđić, Ognjen Jaćimović 

(Omarska), Miloš Stević (FSA Prijedor), te povratnici: Rastko Rokvić (BSK, Banjaluka), Nemanja Marić (Podgrmeč, Sanski Most), Saša Pušac (Borac, Kozarska Dubica) i Demir Jakupović (Borac, Banjaluka).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Od igrača na koje računam nije se jedino odazvao Bojan Burazor zbog bolesti i visoke temperature. Krenuli smo u borbu za opstanak u bh. eliti sa određenim promjenama u igračkom kadru selekcioniranjem iz regiona. Vidjećemo u narednih desetak dana da se pojačamo sa dva, tri fudbalera koja imaju iskustvo u premijerligaškoj konkurenciji. Prvu provjeru imaćemo između 26. i 29. januara", rekao je Jelisavac, a prenosi Glas Srpske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi