Produžena saradnja između FK Željezničar i portala SportSport.ba
Ugovor su potpisali Mirsad Šljivak, direktor FK Željezničar i Emir Haračić, direktor portala SportSport.ba

Dugogodišnje medijsko partnerstvo

Produžena saradnja između FK Željezničar i portala SportSport.ba

SportSport.ba

Jučer je u Plavom salonu stadiona Grbavica potpisan ugovor o produženju medijskog partnerstva između FK Željezničar i SportSport.ba.

Portal SportSport.ba već duži niz godina intenzivno medijski prati aktivnosti FK Željezničar, a saradnja će na obostrano zadovoljstvo biti nastavljena i u narednih najmanje godinu dana, te dodatno produbljena kroz niz zajedničkih projekata.

Ispred FK Željezničar ugovor je potpisao direktor Mirsad Šiljak koji je ovom prilikom istakao:

"Čast i zadovoljstvo nam je ozvaničiti produženje saradnje sa jednim od najuglednijih sportskih portala u regionu koji je uvijek stajao iza uspjeha našeg kolektiva. U skorijoj budućnost će se ovo partnerstvo i proširiti sa realizacijom ključnih projekata za naš klub. Ovim putem se želimo zahvaliti redakciji SportSport.ba na promociji domaćeg sporta i na izuztenoj saradnji."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.