Prošetajte tribinama stadiona Nacional pred početak utakmice

Zmajevi napadaju prvu pobjedu

Prošetajte tribinama stadiona Nacional pred početak utakmice

Prva utakmica fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u ovoj godini počinje za manje od pola sata, a na tribinama stadiona Nacional već je priličan broj navijača naše selekcije.

I dok je onih koji svoja grla i dlanove večeras neće štedjeti u podršci izabranicima Mehmeda Baždarevića priličan broj, na tribinama stadiona u glavnom gradu Andore još uvijek je minoran broj domaćih navijača.

Naša ekipa na stadionu Nacional potrudila se da napravi jedan krug oko cijelog stadiona, te zabilježi najzanimljivije detalje na tribinama, kada je riječ o navijačima naše izabrane vrste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.