Prva pobjeda Drine u novoj sezoni

Rudar bez šanse u Zvorniku

Prva pobjeda Drine u novoj sezoni

M. Šljivak

Fudbaleri Drine iz Zvornika savladali su danas na svom terenu Rudar iz Prijedora s 4:1 u susretu četvrtog kola Premijer lige BiH.

Iako je u ovom meču postignuto pet pogodaka, na prvi se čekalo do 36. minute. Jakšić je pogodio za vodstvo Drine od 1:0.

Ipak, na odmor se otišlo neriješenim rezultatom. Kojić je u prvoj minuti nadoknade savladao Ostojića za izjednačenje rezultata na 1:1.

Međutim, Drina u nastavku stiže do pobjede. Prvo je u 57. minuti Stojanović pogodio iz penala za prednost domaćeg tima od 2:1, da bi samo tri minute kasnije Ivanović pogodio za 3:1.

Do kraja je bilo još prilika, a u nadoknadi vremena je Jakšić drugim golom postavio konačnih 4:1 za Drinu, koja je stigla do prve pobjede u novoj sezoni.

Premijer liga BiH, 4. kolo:

Drina - Rudar 4:1 (Jakšić 36', 90+4', Stojanović 57'p, Ivanović 60'/ Kojić 45+1')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drina: Ostojić, Erić, Petrović, Ivanović, Radović, Ilić, Jakšić, Čolović, Stojanović, Đerić, Nikolić.

Rudar: Kozić, Šodić, Burazor, Kojić, Džafić, Arežina, Miloš, Ćulum, Jovičić, Pejić, Nimo Nartey Jasper.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.