Odigrano je tek prvo poluvrijeme

Puzigaća: Imamo dobar rezultat, ali opuštanja ne smije biti

D. Kurbegović

U prvom susretu Kupa Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva su u Zenici s 2:0 savladali Čelik, a fudbaler bordo momčadi Bojan Puzigaća smatra da se on i njegovi saigrači u revanšu ne smiju opustiti uprkos solidnoj prednosti.

"Na početku bih želio čestitati igračima Čelika, koji su bili jako korektni. Od početka smo bili bolja ekipa, nametnuli smo našu igru i mislim da smo zasluženo slavili", za SportSport.ba je izjavio fudbaler Sarajeva Bojan Puzigaća.

"Nisam očekivao ovaj rezultat. Izgleda da smo lagano došli do pobjede, ali nije bilo tako. Čeliku želim sve najbolje i siguran sam da ako ostane ova ekipa na okupu, može igrati značajnu ulogu u narednoj sezoni. Imamo dobar rezultat, no ne smijemo se opustiti jer Čelik nije naivan protivnik", dodao je Puzigaća.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.