Radović:  Tek sada vidimo značaj utakmice sa Čelikom

Trener Olimpika za SportSport.ba

Radović: Tek sada vidimo značaj utakmice sa Čelikom

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika potpuno neočekivano slavili su u subotu protiv Viteza 2:0, u susretu 5. kola Lige za opstanak.

Iako  u veoma teškoj bodovnoj situaciji, nogometaši tima sa Otoke zasluženo su slavili i sada imaju na svom kontu 18 bodova, te su još uvijek posljednja momčad na tabeli.

"Pobijedili smo i naravno da možemo biti zadovoljni. Imali smo zalaganje i odigrali veoma dobro. Igrali smo protiv ekipe kojoj je pobjeda bila imperativ i zaista igrače moram pohvaliti, za razliku od utakmice sa Čelikom kada sam rekao da nisu bili na nivou. Postigli smo čak i pogodak sa igračem manje", kazao je za SportSport.ba trener Olimpika Dragan Radović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu na Otoku dolazi Široki Brijeg, te sa nova tri boda tim iz našeg glavnog grada imao bi teoretske šanse da izbori opstanak.

"Dok god postoji nada mi ćemo se boriti. Sada tek vidimo koliko bi nam značila tri boda iz duela sa Čelikom (0:1). Protiv Širokog Brijega kao i svakog narednog protivnika idemo na pobjedu", jasan je bio Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi