Trener Mladosti nakon pobjede

Rahimić: Zasluženo smo pobijedili Drinu

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su na Kamberovića kolu u Zenici savladali Drinu iz Zvornika u sjajnoj utakmici rezultatom 4:2, te tako ostvarili i drugu pobjedu u Premijer ligi.

Šef struke Mladosti nakon utakmice bio je zadovoljan sa pobjedom, te je naglasio da je ekipa prije reprezentativne pauze ispunila rezultatske ciljeve.

"Zahvaljujem se Drini na korektnoj igri, mi smo imali imperativ pobjede. Krenuli smo dobro, zabili rani gol, imali smo još nekoliko šansi, pa nas su nas gosti poslije kaznili. Sav trud uz veliku agresivnost i brojne šanse u drugom poluvremenu zasluženo smo pobijedili i osvojili tri boda. Mi smo s ova tri boda zaokružili dobar rezultatski niz i sada nas čeka pauza, te pripreme za izuzetno važnu utakmicu protiv Travnika na Piroti", kaže Rahimić.

Danas je ekipa prvi puta bila favorit, te su čitavu utakmicu igrali napadački

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo prvi put danas igrali ofanzivno, bili smo pod pritiskom jer smo bili favoriti. Igrali smo da ofanzivna vezna i jednim defanzivnim, to je bila promjena, tako da su neki igrači bili sebični. Iskoristit ćemo reprezentativnu pauzu, imamo neke indicije da bi mogli dobiti neka pojačanja i ja se nadam da Mladost ima kvalitet da ostane u Premijer ligi", kazao je Rahimić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.