Rođeni protiv Sarajeva i Željezničara

Poznati termini pripremnih utakmica

Rođeni protiv Sarajeva i Željezničara

M. Maksimović

Fudbaleri Veleža na startu priprema za proljetni dio sezone radit će dva puta dnevno, kombinujući u početku dvoranu i teretanu. 

Na zatvoreni prostor natjerale su ih niske temperature. U danima vikenda za kad meteorolozi najavljuju povećanje temperatura vjerovatno će započeti i rad na otvorenom. Kompletne pripreme Rođeni će raditi u Mostaru, pošto nema potrebe da se ide bilo gdje s obzirom da bi na svim destinacijama praktično dobili ono što imaju kod kuće.

U planu je odigrati što više utakmica s klubovima Premijer lige, a neke su već i dogovorene. Tako će 21. januara Mostarci igrati s Olimpikom u Mostaru, potom 28. sa Sarajevom u Čitluku, te 8. februara protiv Neretvanca u Mostaru ili Opuzenu. 

Na terenu s umjetnom travom u Vrapčićima će 18. februara gostovati Željezničar. Plavi će tada imati generalnu probu za start Premijer lige i gostovanje u Krupi na Vrbasu gdje ih očekuje meč na terenu s umjetnom travom. U međuvremenu će se odigrati i susret protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Generalku za proljetni dio u Prvoj ligi FBiH Veležće odigrati 25. februara. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti