Rudar nastavlja sa posrtanjem

Regionalna liga RS grupa Istok

Rudar nastavlja sa posrtanjem

M. Jakovljević

U okviru sedmog kola Regionalne lige Republike Srpske grupa Istok, snage su odmjerili u Ugljeviku domaći Rudar i Sloga iz Gornjeg Crnjelova.

Gosti su slavili rezultatom 1:3, a svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu. Strijelci su bili, Lazić u drugoj minuti za domaćina, dok su za goste pogađali Jokić u petom, Žalica u 26. i 42. minuti.

"Danas smo odigrali rutinski i susret riješili u prvom poluvremenu. Nastavljamo trku sa komšijama iz Velike Obarske u borbi za tron. Mi našem protivniku želimo da što prije igrački stasaju", rekao je dvostruki strijelac Sloge Vjekoslav Žalica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi