Rudar poražen od hrvatskog trećeligaša

Neretvanac slavio rezultatom 2:1

Rudar poražen od hrvatskog trećeligaša

Ekipa Rudara iz Prijedora privodi kraju pripreme za proljetni dio sezone Premijer lige BiH, koje se održavaju u Makarskoj.

Igrači Zlatka Jelisavca su odigrali svoju treću pripremnu utakmicu i to protiv hrvatskog trećeligaša Neretvanca iz Opuzena, od kojeg su izgubili rezultatom 2:1. Jedini pogodak za Prijedorčane postiao je mladi Ognjen Davidović.

Ekipa Rudara je nastupila u sastavu Petrović, Marić, Erić, Lajić, Bogdanović, Davidović, Burazor, Gavranović, Kojić, Rokvić i Kunić, dok su u nastavku meča zaigrali Kozić, Pekija, Mrkić, Milutinović, Muhić, Ćatić i Jakupović.

Vrijedi istaći i da je Rudar u prethodne dvije odigrane utakmice u Makarskoj remizirao sa Zmajem i Imotskim, a zanimljivo je da je oba puta rezultat bio 3:3.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekspedicija Rudara se u Prijerod vraća 11. februara, a pet dana kasnije će najvjerovatnije odmjeriti snage sa Kozarom iz Gradiške, što bi trebala biti generalna proba za nastavak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi