Rudar se vratio sa priprema u Makarskoj

Kakanjci remizirali sa RNK Zmaj

Rudar se vratio sa priprema u Makarskoj

S. Mlaćo

Nogometaši Rudara iz Kaknja jučer su se vratili iz Makarske gdje su obavili završni dio priprema za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije.

Danas su izabranici Elvedina Beganovića imali slobodan dan, a već od sutra kreću pripreme za duel sa Radničkim iz Lukavca. 

Kakanjci su dosta promijenili igrački kadar, a u posljednjoj prijateljskoj utakmici u Makarskoj, remizirali su sa članom 3. HNL RNK Zmaj 1:1. 

Za Zmaj je u ovom susretu zaigrao dojučerašnji kapiten Rudara Zlatan Gafurović, a trener Elvedin Beganović svakako će imai veliko glavobolje pred sami početak drugog dijela sezone. Kakanjci u pripremnom periodu nisu pokazali igru koju očekuju njihovi navijači, pa su i oni pesimisti pred drugi dio sezone. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Već protiv slabašnog Radničkog tražit će se tri nova boda, ali sasvim je jasno da od borbe za Premijer ligu, o kojoj se uveliko pričalo uoči početka prvog dijela sezone, gotovo sigurno nema ništa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi