Ružić novi golman Radnika iz Bijeljine

Potpisao ugovor

Ružić novi golman Radnika iz Bijeljine

Doskorašnji Čelikov golman Branislav Ružić karijeru će nastaviti u Radniku iz Bijeljine. 

Ružić nakon rastanka sa zeničkim klubom nije dugo čekao na pronalazak nove sredine, a u narednoj sezoni će braniti za Radnik s kojim je danas potpisao ugovor.

Ovaj 28-godišnji golman će predstavljati veliku konkurenciji dosadašnjoj "jedinici" kluba Mladenu Lučiću, a osim Radnika, za njegove usluge se proteklih dana interesovao i bivši premijerligaš Rudar Prijedor. 

Svoju karijeru Ružić je započeo u Radničkom iz Obrenovca. Prije nego što je došao u Radnik još je branio za Mladost Apatin, Loznicu, Napredak, Borac, Mladost iz Lučana... 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodne sezone Ružić je branio u 23 utakmice i primio 24 pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi